Betsafe app

Kentucky har en särskild förlorarlag. I vissa stater i Amerika finns det en mycket märklig lag. Enligt honom kan varje förlorare enkelt stämma vinnaren.

Bland de absurda lagarna anses detta, troligtvis, vara det mest löjliga. Om du förlorar mer än fem dollar i något spel, så har du i de närmaste fem åren full BetBet SE rätt att stämma vinnaren för att återhämta dina ekonomiska förluster.

Ännu mer intressant kan betraktas som ett ändringsförslag utöver lagen, som säger att om inom tio månader som förloraren inte stämmer, kan någon annan göra det och få ett belopp som överstiger förlorarens förluster tre gånger.

3. I södra Kalifornien förbjuder en lag officiellt vadslagning på val. Varje år erbjuder många online bookmakers oddsen för val. Om du avvisar tro en av kandidaterna, varför gör du inte tillbaka din tro på honom med vad som helst, speciellt om du är helt säker på framgång.

Men i detta tillstånd finns en lag för beteckning 16-19-90, vilket förbjuder det. Om du riskerar att göra en sådan insats, så är det troligt att du kommer att bli böter för 500 kronor och en månad för arrestering. Är det värt det?

4. Offentliga spel i Ohio
Det är inte förvånande att staten BetBet SE, som för första gången i USA lade ett förbud mot användning av slots utanför ditt hem, var på vår löjliga lista. Låt oss nu ta reda på vad andra lokala lagstiftare kunde komma med. I den lilla staden Bexley finns en relativt dum lag rättsakt på det så kallade “offentliga spel”.

Det står att alla spel i ett hotell, restaurang, butik eller krog BetBet SE, lobbyn och på andra offentliga platser är emot lagen. Således kommer du inte ens att kunna satsa med en vän på ett fotbollsmatch för en symbolisk mängd medan du tittar på en match i en av stadens barer. Tror du att det är möjligt att gå bortom detta eller inte?

Se mer information: BetBet SE