AFC Ajax – SBV Excelsior

Ajax Amsterdam hagyományosan küzdött több fronton, és eddig ő nagyon jól csinál. A hazai verseny eddigi második pozícióban huszonhárom ponttal lemaradva vezető Feyenoord elmarad öt pont. Az Európa Liga után három mérkőzést játszott a magasabb beosztásban hét pontot, így nagyon közel halad a tavaszi Bet 365 szakasza. Úgy fog működni, mint egy egyértelmű kedvence ellen Excelsior, mely azóta nagyon aggasztó.

Amszterdam óriás elvesztette eddig csak egyszer, és meglepő módon Tilburg. Egyébként ő szerezte hét győzelem, amíg az utolsó fordulóban nyerte hatszor egymás után. Utolsó látogatás az sikerű őszi Rotterdamban, ahol több mint szuverén hosszú vezetett Feyenoord 1: 0. Végül összesen döntetlen 1: 1, és az első alkalommal idén létrehozott egy rivális pont. Most, várta a papíron könnyebb harcot.

“Rotterdam játszottunk nagyon idő és ez nagy kár, hogy szűkítjük Bet365 vezető nem tudta tartani egészen a végső sípszó. Még így is, mi lehet a pont az elégedettség, mind ez egy érdekes párbaj. Azonban van egy hosszú út, a jövő héten vár minket egy kemény csata az európai bajnokságban. csak koncentrálni a mérkőzés ellen Excelsior, és szükségünk van a három pontot “, mondta a jókedvű AFC edzője Peter Bosz.

Ő lesz teljes választéka, míg a vendégek érkeznek nélkül Bruins (sérült ágyék), Ondaana (térd betegség) és Arghuse (problémák a hátsó combizom). Excelsior volt egy tisztességes lépését az új év és a verseny hat találkozások nyert szilárd tíz pontot. Azonban a következő négy mérkőzés nem volt szerezni egy pont, utolsó Bet365 elvesztett otthon Zwolle 0: 2, mielőtt a Rodou 0: 1. Jelenleg tizenegyedik a táblázatban.

Túl nem sikerült is egyezik a 2. fordulóban a Nemzeti Kupa Rotterdam derbi egyértelműen legyőzte Feyenoord 4: 0. Ezzel Ajax megfosztottak amatőr klub Kozakken Boys 6: 1. Kölcsönös mérkőzést teljesen uralta a hazai kínálat, SBV már felmászott hétszer egymás után. “Role of kedvenc tisztában, de minden játék más és nem Bet365 kizárt, hogy az Excelsior nyerhet felettünk,” arra a következtetésre jut, enyhe félelem Bosz.